CS:GO prospect klare til kamp.

Nyheter / CS:GO prospect klare til kamp.
2 Sep 2020

Så starter et nytt kapittel for våre yngste spillere. De debuterer i Telia Ligaen denne uken i 5 divisjon avdeling E. De har ikke spilt CS så lenge, men de deler samme pasjon. CS er fett ass. Teamet består av: Kriz (16), Miret (13), Vicwork (12), Lukazrino (16) og Pillow (16) er klare til kamp.

CS:GO Prospect

Det er en skikkelig spent gjeng som sitter på lokalet og har siste prep før de skal møte NHHI Esport på torsdag. Har dere sett matchene våre eller? Lurer på hvordan det laget der er .. Shit skal vi spille mot de. Nais !

Man kan vel kanskje si at de gru gleder seg. Da er det flott at våre rutinerte spillere deler generøst av sine erfaringer og forklarer ut alle de usikre spørsmålene. Må vi recorde? - Vi har ikke noen strats enda da! Hvordan er den smoken vi snakket om? Hva er tic på server? Marcus "Tollef" Tollefsen vår veiledende coach svarer ut etter beste evne...og det er mange spørsmål gjengen stiller. De er ivrige etter å forstå ønsker jo ikke drite seg ut lissom i første match osv. Beskjedene er enkle. Man trenger ikke planlegge så mye. Ting skjer og man lærer av å spille kamper.

Spill og vær glad, respekter hverandre og lagene dere spiller mot. Prøv forskjellige ting og ikke bli frustrert. Det handler om enkel taktikk som enten funker eller ikke. CS er ikke et happy go lucky ego spill. Man må jobbe som et lag og hjelpe hverandre fremover. Callouts er heller ikke så viktig å huske så lenge dere vet hvor dine medspiller er, og enda bedre om du vet hvor motstanderen er. Fortell alt dere ser og opplever det hjelper laget. Latter og samhold. Gutta slapper mer av. Svarene er aksepterte. Nå venter ilddåpen. Telia Ligaen - Det blir stort ass smeller det fra en av gutta. Nye Prospect gaming jerseys er klare til kamp.

Pillow har tatt rollen som IGL . Han forteller at ambisjonen er å ha det gøy, lære underveis og gjøre det så bra vi kan. Det er en god innstilling. Domino prospect er våre yngste og minst erfarne spillere som akkurat har startet sin spiller karriere. Som Domino Prospect spiller kan man være med å trene fast en gang pr uke og spille sammen med seriøse gamere som vil fremover.

Ambisjonen er å ha det gøy, lære underveis og gjøre det så bra vi kan

#Pillow IGL Domino CSGO Prospect

Domino ønsker de lykke til og gleder oss til å følge alle denne laget fremover. Med Prospect laget stiller vi med 3 lag i årets høstsesong av Telia Ligaen.

Lykke til !

Victor, Sander, Aron, Christian og Lukas - speider mot sin debut.

https://www.gamer.no/klubber/domino-prospect/119320/lag/140819

Her er alle kampene i høstsesongen gutta skal spille.

Relaterte saker

2021 © Domino Esport | Levert av Topologic
userclose linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram