Da er det klart for oppstart av ungdomslaget

Nyheter / Da er det klart for oppstart av ungdomslaget
8 Dec 2019

Vi drar igang på nyåret med nytt spill i Domino. Nå kan du spille Rocket League fra januar 2020.

Rocket League er et actionfylt fotball-bil spill som fascinerer stort og har mange spennende momenter i seg. Vi setter opp nå esport teams  med 3 spillere på hvert lag. Vi håper på minst 2 lag som vil trene aktivt fremover. Tilbudet er ment for de unge som ønsker å bli bedre i gaming og vi har satt aldergrensen fra 11 år. 


Viktig å forstå at dette er ikke bare gaming, dette er esport. Elementer vi kommer til å fokusere på er samspill, spilleforståelse, teknisk trening, pasningspill osv. Vi kommer også til å ha fokus på viktigheten rundt sunn helse, søvn og ernæring.  Men også at det å spille sammen er gøy og sosialt. Pro gaming - handler om samspill og kommunikasjon.

Treningene  vil være på tirsdager fra kl 18.00 til ca 20.30 med første offisielle trening tirsdag 7 januar. Vi har lokale på FFK stadion i 3 etg. (samme inngang som Wang ung). Her har vi 10 PC er ferdig satt opp med alt man trenger for å spille. Som spiller trenger du bare å logge inn på din steam konto. I tillegg har vi egen Discord server hvor vi gjennom uken holder kontakten og kommuniserer.

I Rocket League er det mange som velger å bruke en kontroller for å spille (XBOX eller PS kontroll) dette må man eventuelt ta med selv om man ønsker å spille med det.

Treninger vil være varierte og vi vil utvide fremover med flere dager når lagene setter seg. Hele opplegget er ikke ferdig spikret. Så her kan man være med å påvirke fremover. Treningene vil også ha elementer av fysisk aktivitet med variert trening ved siden av spill og samhold.

Vi ønsker også å komme i kontakt med deg som kan bidra på trener/coach fronten. Har du erfaring med esport og RL så ta kontakt om du ønsker å være med å danne morgendagens esport helter.

Krav til spillerne er at de melder seg inn i klubben som pt. koster 200 kr pr år. I tillegg vil det være en treningsavgift på 1500 kr pr år.

Så langt har vi 2 spillere klare, begge er 12 år . Sander aka “Miret” og Teodor  aka “Teoguden” - Vi ønsker flere ungdom til laget så vi arrangerer rekrutterinsdager i romjulen. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Høres dette spennende ut så ta kontakt eller meld dere på via denne linken.

Meld dere inn i ungdomslaget

Ungdomsansvarlig er:  Lars Gunnar Tiben, Mobil: 98237730 , tiben@dominoesport.no

Relaterte saker

2021 © Domino Esport | Levert av Topologic
userclose linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram