Domino inviterer til åpen esport dag i julen

Nyheter / Domino inviterer til åpen esport dag i julen
21 Dec 2019

Hei. Er du nysgjerrig på esport og kunne tenke deg å se og lære mer om tilbudet vi har i vår klubb er du hjertelig velkommen til en åpen dag i romjulen i vårt lokale på Fredrikstad stadion.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som vil være med å spille Rocket League på ungdomslaget hos oss i Domino esport. Tilbudet er for deg mellom 11 og 17 år. Vi planlegger også et CS:GO rekrutt lag samt ser på mulighet for Fortnite spill fremover.

Ungdomslaget kommer til å trene fast hver tirsdag fra 2020 i vårt flotte lokale som ligger i 3 etg. på Fredrikstad stadion. Samme inngang som Wang Ung.

Treningene vil være fra kl 18.00 til ca 20.30. Vi legger opp til varierte treninger med innslag av viktige esport faktorer, samspill og felleskap som verdier. Vi planlegger også ha felles fysiske treninger hvor vi gjør ulike aktiviteter etterhvert.

Vi har flere etablerte topplag i LOL, CS og Smash. og klubben satser på vekst i 2020. Dette gjør vi gjennom ungdomslaget. Her skal vi møtes og sammen bygge bredde esport. Vi ønsker også kontakt med etablerte spillere som kan være trenere.

Ta turen innom oss å se da vel. Meld gjerne din ankomst til ungdomsleder Tiben på mobil: 98237730 eller epost : tiben@dominoesport.no

Lørdag den 28 Desember har vi åpen dag fra kl 13 - 18 hvor du kan ta turen innom å hilse på og se hvor fine lokaler vi har.

Med ønske om en riktig god jul.

Hilsen all oss i Domino esport.

RL

Relaterte saker

2021 © Domino Esport | Levert av Topologic
userclose linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram