Domino Prospect

Domino Prospect er et tilbud til de som spiller en del og som har som mål å komme seg inn på et lag. Dette breddetilbudet er en del av vår rekruttering og er en flott mulighet til å spille de ulike spillene vi har i klubben med god veiledning. Vi har også under utvikling en egen gamer karrierestige som gjør at resultater gir muligheter i Domino.

Som Domino Prospect spiller blir du en del av en klubb med fokus på esport og gode gaming verdier, og du kan delta på vår trening 1 dag per uke med veiledning og trenere som bidrar med å hjelpe deg videre. Vi følger skoleruten gjennom året, med innslag av egne kurs og aktiviteter man kan delta på i tillegg.

Domino arrangerer ulike typer kurs og eventer gjennom året. Vi stiller også på en rekke LAN og aktiviteter gjennom gaming året. Vi planlegger noen felles aktive treninger som sykkelturer, gåturer og annen aktivitet.

Vi spiller Counter Strike, League of Legends og Smash i vår klubb. Vi rullerer mellom spillene på treningene avhengig av ønsker og sammensetningen av våre Prospect spillere. Vi lager aktivitetsplaner som blir delt ut på treningene som viser hvilke spill vi har fokus på hver trening fremover.

Det vil være egne trenere i hvert spill som følger opp den enkelt spiller.

Andre spill

Vi har også som mål i klubben å spille det nye spillet til Riot Games som heter Valorant. Dette er ikke lansert enda, men vi har stor tro på dette spillet og det spås å bli et meget populært esport spill som vi ønsker å være tidlig ute med i Domino.
Ellers så følger vi med i utviklingen av esport spill og vurderer flere spill over tid.
Våre treninger er hver tirsdag kl 18 - 20 på Fredrikstad Stadion.

Kostnader

Det koster 1500 pr sesong (2 sesonger i året) i tillegg må man melde seg inn i klubben som er 200 kr pr år.

NYHET! VI har bestemt å tilby spill ut hele 2020 for 1500 kr. Dette er et fint tilbud i disse koronatider  til de seriøse gamerne. Treninger gjennomføres online i Discord og på dedikerte servere intill vi kan møtes igjen i vårt esportsenter.

Innbetaling gjøres på Vipps til Epicom Esport Organisasjon #560762 ,
Merk betalingen med navn på spiller og Domino Prospect.

Innmelding til klubb gjøres via web her på dominoesport.no-  Klubbmedlemskap 200 kr pr år.

Alder: For å være en del av Domino Prospect må du være mellom 12-17 år.

Andre fordeler som Prospect spiller

Discord Community

Som en del av Domino esport klubb får du tilgang til vår Discord server hvor du møter alle våre spillere og kan henge mellom øktene.

Team klær og Jerseys

Vi har ulike team effekter som hoodies, joggebukser, trøyer og game jerseys til salg. Vi har egen trøye for Domino Prospect spillerne for salg.

Domino gaming verdier

Respekt, No toxic gaming, Null toleranse for mobbing. Lagånd. Samhold og gaming glede.

Hva er karriere stigen i Domino ?

En Prospect spiller som utmerker seg gis mulighet å delta i et fast lag i farmer lagene våre. Alle spillere i alder 12 - 17 år starter som en Prospect spiller.

Domino Prospect Player -

En seriøs gamer som vil fremover. Tilbud om fast spilltrening en dag pr uke i vårt lokale i Fredrikstad. Her får man veiledning i de ulike spillene og sosialt samhold. Treninger, kosthold/ernæring, esport verdier, taktikk og strategi.

Domino Farmer Team Player  -

En lovende spiller som gis mulighet for lagspill og videre spill i klubben. Talentene får mulighet til å spille turneringer og delta i Telialigaen om vi har hele lag.

Domino Academy Player -

Et talent som spiller godt og har vist gode resultater. Kontrakt spiller med fordeler. Trener målrettet og spiller aktive kamper og turneringer med mål om å rykke oppover i divisjonene. Topp resultat gir muligheter for overgang til våre topp lag i de øverste divisjonene.

Domino Team Player -

Toppspillerne i Domino på de øverste nivåene. Kontrakt på spillerne som deltar i liga og spiller de store turneringene i inn og utland
2021 © Domino Esport | Levert av Topologic
userclose linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram