Domino Prospect

Domino Prospect er et tilbud til de som spiller en del og som har som mål å komme seg etterhvert inn på et lag. Dette breddetilbudet er en del av vår rekruttering og er en flott mulighet til å spille de ulike spillene vi har i klubben med god veiledning. Vi har også under utvikling en egen gamer karrierestige som gjør at resultater gir muligheter i Domino.

Som Domino Prospect spiller blir du en del av en klubb med fokus på esport og gode gaming verdier, og du kan delta på vår trening 1 dag per uke med veiledning og trenere som bidrar med å hjelpe deg videre. Vi følger skoleruten gjennom året, med innslag av egne kurs og aktiviteter man kan delta på i tillegg.

Domino arrangerer ulike typer kurs og eventer gjennom året. Vi stiller også på en rekke LAN og aktiviteter gjennom gaming sesongene vår/sommer og høst/vinter. Vi planlegger noen felles aktive treninger som sykkelturer, gåturer og annen aktivitet. Litt variasjon som blir avtalt med spillerne hver sesong.

Vi spiller Counter Strike, League of Legends og Rocket League i vår klubb. Vi rullerer mellom spillene på treningene avhengig av ønsker og sammensetningen av våre Prospect spillere. Vi lager aktivitetsplaner som blir delt ut på treningene som viser hvilke spill vi har fokus på hver trening fremover. Annonseres hver uke på Discord.

Andre spill

Vi har også inne som en prøve  i klubben nå Valorant spill. Domino følger med på utviklingen av dette spillet og vurderer etterhvert om man skal satse fullt på dette eller ikke. Ellers så følger vi med i utviklingen av alle esport spill og vurderer flere spill over tid.
Våre treninger er hver tirsdag kl 18 - 20 på Fredrikstad Stadion. Men pga Covid-19 så har vi nå online spilling inntil videre. Vi satser på fysiske oppmøte fra ca september mnd.

Kostnader

Det koster 1000 kr pr sesong (2 sesonger i året) i tillegg må man melde seg inn i klubben som er pt. 200 kr pr år. Innmelding gjøres på våre klubbsider - her betaler man for medlemskapet til klubben. 

Innbetaling gjøres på Vipps til Epicom Esport Organisasjon #560762 ,
Merk betalingen med navn på spiller og Domino Prospect.

Innmelding til klubb gjøres via web her på dominoesport.no-  Klubbmedlemskap 200 kr pr år.

Alder: For å være en del av Domino Prospect må du være mellom 12-17 år.

Treningstider:

Vi spiller på Fredrikstad Stadion hver tirsdag kl 18.00 til 20.00 , her har vi maskiner og alt nødvendig utstyr tilgjengelig.  Treningstilbudet følger skolerute plan. 

Ta gjerne med eget tastatur/mus om man vil.  Husk også å ha med login til Steam konto og Discord så du kan logge inn på din profil via våre maskiner. 

Ønsker du å komme å se en tirsdag er du hjertlig velkommen til det. Ta da kontakt med tiben@dominoesport.no eller via mobil: 98237730 for avtale om oppmøte.

 

Andre fordeler som Prospect spiller

Discord Community

Som en del av Domino esport klubb får du tilgang til vår Discord server hvor du møter alle våre spillere og kan henge mellom øktene.

Team klær og Jerseys

Vi har ulike team effekter som hoodies, joggebukser, trøyer og game jerseys til salg. Vi har egen trøye for Domino Prospect spillerne for salg. Se vår webshop og støtt DMNO .

Domino gaming verdier

Respekter alle, No toxic gaming, Null toleranse for mobbing. Lagånd. Samhold og Gaming glede.

Hva er karriere stigen i Domino ?

En Prospect spiller kan få  veiledning og  mulighet til å komme på et av lagene våre om man utmerker seg og har lyst til å satse videre på et spill. Alle spillere i alder 12 - 17 år starter som en Prospect spiller uansett erfaring. Her har man det sosialt og spiller sammen.

Domino Prospect Player -

En seriøs gamer som vil fremover. Tilbud om fast spilltrening en dag pr uke i vårt lokale i Fredrikstad. Her får man veiledning i de ulike spillene og sosialt samhold. Treninger, kosthold/ernæring, esport verdier, taktikk og strategi.

Domino Prospect Team Player  -

En lovende spiller som gis mulighet for lagspill og videre spill i klubben. Talentene får mulighet til å spille turneringer og delta i Telialigaen om vi har hele lag.

Domino Academy Player -

Et talent som spiller godt og har vist gode resultater. Kontrakt spiller med fordeler. Trener målrettet og spiller aktive kamper og turneringer med mål om å rykke oppover i divisjonene. Topp resultat gir muligheter for overgang til våre topp lag i de øverste divisjonene.

Domino Team Player -

Toppspillerne i Domino på de øverste nivåene. Kontrakt på spillerne som deltar i liga og spiller de store turneringene i inn og utland
2019 © Domino Esport | Nettside levert av Black Film AS & Topologic
userclose linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram