Domino Prospect

Domino Prospect er et tilbud til de som spiller en del og som har som mål å komme seg etterhvert inn på et lag. Dette breddetilbudet er en del av vår rekruttering og er en flott mulighet til å spille de ulike spillene vi har i klubben med god veiledning.

Som Domino Prospect spiller blir du en del av en klubb med fokus på esport og gode gaming verdier, og du kan delta på vår trening 1 dag per uke med veiledning og trenere som bidrar med å hjelpe deg videre. Vi følger skoleruten gjennom året, med innslag av egne kurs og aktiviteter man kan delta på i tillegg.

Domino arrangerer ulike typer kurs og eventer gjennom året. Vi stiller også på en rekke LAN og aktiviteter gjennom gaming sesongene vår/sommer og høst/vinter. Vi planlegger noen felles aktive treninger som sykkelturer, gåturer og annen sosial aktivitet. Litt variasjon som blir avtalt med spillerne hver sesong.

Vi spiller Counter Strike, League of Legends og Rocket League i vår klubb. Ukens treninger annonseres hver uke på Discord.

Spill

CSGO : Tirsdager kl 18.00 til 20.00
Rocket League : Tordager kl 18.00 til 20.00 (Starter Januar 2021)

Våre treninger er normalt på Fredrikstad Stadion. Men pga Covid-19 så har vi nå online spill inntil videre. Vi satser på fysiske oppmøte igjen så raskt som mulig. 

Kostnader

Det koster 1000 kr pr sesong for deltagelse på et spill.  Ønsker man å delta begge dager (Både tirsdager og torsdager) så er det 1800 kr pr sesong , vi har 2 sesonger i året. Høst/vinter og vår/sommer. Sesongen følger normal skolerute.

Dersom man melder seg inn sent i en sesong så tilpasser vi kostnaden for gjenværende sesong. Dette avtales med den enkelte spiller.

Alle spillere må i tillegg melde seg inn i klubben vår  som er pt. 200 kr pr år. 

Så skal du være med å spille fast en spill en gang i uken et helt år er kostnaden 2200 kr.

Innmeldinger og betaling  gjøres på treningene så vi får registrert deg -
Du kan betale med kort eller Vipps. 

Vipps nummer  til Epicom Esport Organisasjon #560762 , 

Alder: For å være en del av Domino Prospect må du være mellom 11 - 19 år. (Du kan være med fra det året du fyller 11 år.)

Treningstider:

Vi spiller på Fredrikstad Stadion hver tirsdag kl 18.00 til 20.00 , her har vi gode gaming PCer  og alt nødvendig utstyr tilgjengelig.  

Ta gjerne med eget tastatur/mus om man vil.  Husk også å ha med login til Steam konto og Discord så du kan logge inn på din profil via våre maskiner. 

Ønsker du å komme å se en tirsdag eller torsdgag er du hjertlig velkommen til det. Ta da kontakt med tiben@dominoesport.no eller Discord 10B1#0166 , mobil: 98237730 for avtale om oppmøte.

Andre fordeler som Prospect spiller

Discord Community

Som en del av Domino esport klubb får du tilgang til vår Discord server hvor du møter alle våre spillere og kan henge mellom øktene.

Team klær og Jerseys

Vi har ulike team effekter som hoodies, joggebukser, trøyer og game jerseys til salg. Vi har egen trøye for Domino Prospect spillerne for salg. Se vår webshop og støtt DMNO .

Domino gaming verdier

Respekter alle, No toxic gaming, Null toleranse for mobbing. Lagånd. Samhold og Gaming glede.

Hva er karriere stigen i Domino ?

En Prospect spiller kan få  veiledning og  mulighet til å komme på et av lagene våre om man utmerker seg og har lyst til å satse videre på et spill. Alle spillere i alder 12 - 17 år starter som en Prospect spiller uansett erfaring. Her har man det sosialt og spiller sammen.

Domino Prospect Player -

En seriøs gamer som vil fremover. Tilbud om fast spilltrening en dag pr uke i vårt lokale i Fredrikstad. Her får man veiledning i de ulike spillene og sosialt samhold. Treninger, kosthold/ernæring, esport verdier, taktikk og strategi.

Domino Prospect Team Player  -

En lovende spiller som gis mulighet for lagspill og videre spill i klubben. Talentene får mulighet til å spille turneringer og delta i Telialigaen om vi har hele lag.

Domino Academy Player -

Et talent som spiller godt og har vist gode resultater. Kontrakt spiller med fordeler. Trener målrettet og spiller aktive kamper og turneringer med mål om å rykke oppover i divisjonene. Topp resultat gir muligheter for overgang til våre topp lag i de øverste divisjonene.

Domino Team Player -

Toppspillerne i Domino på de øverste nivåene. Kontrakt på spillerne som deltar i liga og spiller de store turneringene i inn og utland
2021 © Domino Esport | Levert av Topologic
userclose linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram